A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

Progresszív chat

2017. március 12. - Bajtay_Csordáss_Jusztícia

[Merinói Angela] 19:15 : Ugye senki sem gondolja hogy ez a patriarchális ganéban fetrengő okádék kormány ratifikálni fogja az Isztambuli Egyezményt?! Jó ürügy ezeknek a szemétzabáló mocskoknak az a kis tiltakozás az elnyomó patriarchák részéről.

[Füvellő] 19:16 : Ez az! Mond meg nekik Angela! Amúgy olvasom a cumiszoba blogodat is. Nem akarnak minket hatalom közelében engedni, ez a nagy keserű igazság! Pedig eről szólna az eggyezmény!

[Merinói Angela] 19:19 : Félnek tőlünk erős nőktől a nagy patriarcha férfiak. Ennyi. Nagyon erősek lehetnek, ha el kell nyomniuk. Tudják hogy normális versenyhelyzetben a közelébe se jöhetnének a mi színjeles gender-terapeutika diplománknak.

[Füvellő] 19: 22 : Ezért elnyomnak minket erős nőket. Mert félnek tőlünk mert erőssek vagyunk! #grrrlpower

[Man Gina] 19: 22 : Szióka mindenkinek, genderfluid biological male sapiosexuális transfat vagyok. Jó helyen járok? Csak mert már annyi helyen kerestem a békét de mindenhol intoleráns barmok voltak :/

[Tamara] 19:23 : El szomorito hogy vanak oan büdös férfi segnyalló nők akik még képessek elenünk dolgozni! Ijenkor érzem hogy csak sirnék egész nap. :( :(

[Szkilla_Jennifer] 19:24 : Helló, Man Gina, nagyon örülünk neked! Ez itt az elfogadás és a tolerancia helye, am ha megnézed a hozzászólásokat, láthatod is, h itt senkit sem közösítünk ki a neme vagy a társadalmi helyzete miatt!

[Füvellő] 19:25 : Jaj, Tamara! tudom h nehéz egy érzékeny lelkű nőnek elviselni ezt a sok mocskot de ne csügedj! Igaz hogy gyengék és elnyomottak vayunk de mi vagyunk az erősebbek, ezt ne felejtsd el!

[Body_Positive] 19:26 : Cyastok, veletek fordult már elő hogy egy férfi ÚGY nézett rátok nyilvános helyen?

[Man Gina] 19: 26 : Jaj de jó! Nagyon örülök hogy ilyen intelligens kedves felvilágosult és biztosan csinos hölgyek társaságát élvezhetem!!

[Szkilla_Jennifer] 19:28 : Juj, cya, Bodyka! Mesélj, mi történt?!?!

[Béla] 19:29 : Helósztok csajokk! Béla vagyok de hívhattok Bélusnak is! tudom hogy tik ittten kemeények vagytok de nekemm bejönnek az ijen kemény csajokk! meg az ojan husos farosok is! Szivessen kényesztetnélek tikteket!

[Body_Positive] 19:31 : hát állok és kapaszkodom a kilencesen, és akkor velem szemben állt egy fazon, de tudjátok, ilyen kis sörhasú ürge, pfujj... és akkor engem nézett de úgy hogy biztos voltam benne hogy csupa mocskos gondolat jár a fejében... :/ :O

[Merinói Angela] 19:31 : figyelj Béla, húzzál el a férfiseggnyaló partiarchális bérenc anyád picsájába! Szent lófasz, ilyenkor érzem, hogy mennyivel békésebb és tisztább lenne egy nők uralta világ ennél a nagy, gőzölgő, férfiak vezette gecis fosrakásnál!

[Man Gina] 19:31 : béla, de mocsok vagy! Ne sértegesd a hölgyeket!

[Szkilla_Jennifer] 19:32 : Juj, Body, ez oan ijesztő! :/ :X Szerinted mikre gondolt az a pasi?

[Man Gina] 19:32 : Ez az, Angela, nagyon jól megmondtad ennek a Bélának! Nekem mindig is imponáltak az ilyen okos és művelt nők!

[Béla] 19:32 : Man Gina búzi vagy?

[Body_Positive] 19:34 : hát nemtom de gyorsan előkaptam a telefonom és úgy tettem mintha egy barátnőmmel telefonálnék. Aztán leszálltam de szerencsére az az erőszakos pasi nem jött utánam!

[Füvellő] 19:34 : istenem nem tuddja valaki kib@°˘ni a g^˘°˛ˇbe ezeket a bélaféle kis k"+%öket?! HUh de ideges lettem! :/

[Man Gina] 19:34 : Ú, Body bocs hogy így ismeretlenül is hozzád szólok, de ez nagy trauma lehetett! Ez a szépség átka ebben a gonosz világban! :'(((

[Szkilla_Jennifer] : Ez az, Bodyka, a határozott fellépés sokszor elijeszti a lihegő hímeket! legközelebb az a fickó háromszor is meggondolja, hogy elkedzje e bámulni a csodás tested!

[PUJA_Jemmy] 19:35 : Hello PUJA Jemmy vagyok a NŐcsábász akadémia alapítója. Öt évvel ezelőttig egy barátnőm se volt, de egy új módszernek köszönhetően azóta tapadnak rám a csajok! Vedd meg a könyvem, és fektess meg te is háromezer nőt egy év alatt!

[Szkilla_Jennifer] 19:36 : Béla most ki írtad magad a civilizált lények társaságából! Hogy lehet lebuzizni egy genderfluidot?!

[Claudia_Wiener] 19:38 : Anita Szarkeesian is megírta a Patriarchy and the rape culture in the online world c. munkájában, hogy a netes tevékenység is ekvivalens lehet a nemi erőszakkal. Béla! Téged egy ideális világban már börtönbe csuktak és kasztráltak volna mint erőszaktevőt!

[Body_Positve] 19:39 : azóta is azon agyalok hogy mit csinált volna velem az a pasi :/

[Man Gina] 19:40 : ez a lebuzizás úgy felkavart... valaki nem akar megvigasztalni az itteni csodás és empatikus hölgyek közül? Bodyka ha akarod megbeszélhetjük a traumád úgy könnyebb feldolgozni!

[Merinói Angela] 19:41 : Jól van,már PUJA Jemmy is itt van. Ha senki nem bassza ki ezeket a szaros férgeket, lépek. Faszomat, hogy már itt sem találja meg a békét és a harmóniát a nő.

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr9812331393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Disznó Úr 2017.03.12. 19:30:53

Ne triggerelj a kósza posztokkal, írj gyakrabban !

Bajtay_Csordáss_Jusztícia · https://www.safespace.blog.hu 2017.03.13. 12:41:10

Hah, mintha az olyan könnyű lenne! Az elnyomó férfiak és nőnemű bérenceik csak önmegvalósítgatnak a munkahelyen, nekem viszont keményen kell dolgoznom a Starbucksban a megélhetésért, mert ez a mocsok kormány nem támogatja a gender mesterkurzusomat. Csoda, hogy alig jut időm az írásra? :(
süti beállítások módosítása