A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

Progresszív kislexikon - nácivadászat

2017. július 07. - F. Nagy Zakariás

Életünk értelme - a furryk és transgender filippínó mosónők támogatásán túl - hogy leleplezzük a mindenhová befurakodó, gyűlölködő, mocskos dög nácikat.

A náci (homo nazionalsocialisticus) fő előfordulási terepe az internet. Kedvelt praktikája, hogy normális embernek álcázza magát, de közben csak arra vár, hogy bedőlj neki, akkor aztán karlengetéssel és bakancs-dübörgéssel halálra triggerel, a holmijaidat meg eladja az ószeresnek, hogy a pénzből visszavásárolja egész Nagy-Magyarországot.

A náci elleni harc legfontosabb fegyvere az éles szemed. Vésd az eszedbe, hogy a náci semmitől sem fél úgy, mint a leleplezéstől. Mi is hát a teendő?

Először is írj egy cikket! A hasábokon vegyél górcső alá egy tetszőlegesen kiválasztott társadalmi csoportot (mint Hont András tette a futballszurkolókkal: http://hvg.hu/sport/20170610_hont_na_ugye_foci_dzsudzsak_gazdasag ), és nevezd őket nácinak. Mivel hogy azok is!

A nácik semmit sem utálnak úgy, mint mikor leleplezik őket. Ezért az összes felháborodott komment, amelyben a röfögő ciszheterók arról győzködnek a cikk alatt, hogy ők nem nácik - éppen a nácizmusuk bizonyítéka! Bónuszként válaszolj nekik, említsd meg, hogy biztos kicsi a farkuk és rondák, azért lett belőlük Dunába lövető szélsőséges tömeggyilkos.

Innentől kezdve három eshetőség adódhat. Egy: a delikvens anyázva elküld a francba, amivel bizonyítja, hogy ő egy dühöngő náci, aki képtelen feldolgozni, hogy leleplezted. Kettő: "érvekkel" próbál rád hatni, amiből kiviláglik, hogy ő egy hideg, számító náci, aki azt hiszi, holmi "tényekkel" és "logikával" eltántoríthat a progresszivitástól. Három: nem is válaszol, ami rögtön megvilágítja, hogy ő egy gyáva, sunnyogó náci, aki megijedt szabad szellemedtől és az sjw-k rá leselkedő, jogos haragjától. Akárhogy is tegyen hát, légy büszke magadra: a mai nappal újból a nácizmus izzó bélyegét sütötted az interneten ólálkodó, sötétben bujkáló fehér ellenforradalmárok arcára.

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr5312646871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2017.07.07. 14:46:31

Jól megmondtad! Bátor vagy! Hogy te ezért mit fogsz kapni a náciktól!
süti beállítások módosítása