A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

Progresszív világbajnokság

Körkapcsolás

2017. augusztus 17. - Bajtay_Csordáss_Jusztícia

Jó estét kívánunk kedves nézőinknek! Az idei nyár a sportról szól; alig pihentük ki a vizes vb fáradalmait, búcsúztunk el az atlétikai világbajnokságtól, máris itt az újabb megmérettetés, a progresszív gondolkodók, kulturbalosok, neomarxisták és social justice warriorok világbajnoksága. A program máris kezdődik, kapcsolunk a helyszínre, Berlin transz- és multikulti negyedébe!

- Jó estét, köszönöm a szót! Az est első döntője a nyíltpályás hashtaggelés, a résztvevők felsorakoztak a startvonalon... Néhány bemelegítő mozdulatot tesznek, addig elmondom, hogy az egyes pályán hashtaggel honfitársunk, Liberálfalvy Armand, a 444.hu vezérkommentelője... kettesen a brit Muhammad El-Sariah, hármason a holland Drinken van der Dummkopf, négyesen Miss Special Snowflake az USÁ-ból, ötösön a nemzetnélküli George Fuckborders, hatoson a német Timo "Antifa" Wasserkopf. A versenyzők gépelő pozíciót vesznek fel laptopjuk előtt, aztán eldördül a jellegzetes startjelzés - egy ISIS-terrorista röpíti levegőbe saját magát és a fél északi lelátót - aztán elindul a verseny! A magyar fiúnak jól sikerül a rajtja, csak úgy füstöl az ujja, amint szélsebesen gépeli újra meg újra, hogy #elszigeteltegyedieset, de mellette nagyon jön a brit Muhammad El-Sariah, aki #notallmuslims hashtagjeivel nem akar leszakadni, Miss Special Snowflake internetkapcsolata féltávnál elszáll, az amerikai versenyző sírva adja fel a küzdelmet, az atléták ráfordulnak a célegyenesre, a magyar és az angol egymás mellett, a holland lemarad, de a hatoson rettenetesen jön a német Wasserkopf, másodpercenként kétszer posztoja ki, hogy #stophatespeech, jön a német, jön a német, és a német nyeri a futamot! Micsoda verseny, kedves nézőink, első Wasserkopf, második a brit El-Sariah, és bronzérmes a mi fiunk, Liberálfalvy Armand, méghozzá új országos csúccsal, egy perc alatt hatvanhárom #elszigeteltegyedieset hashtaggel!

Köszönjük, remek küzdelem volt, a későbbiekben természetesen igyekszünk megszólaltatni bronzérmes hashtaggerünket, de most kapcsolunk következő helyszínünkre, a Spree folyó partjára, ahol a nyíltvízi cenzúra-kenu előfutamai zajlanak.

- Üdvözlöm a nézőket és a stúdióban ülőket! Mivel a cenzúra-kenu relatíve ismeretlen sport, először pár szóban ismertetem a főbb szabályokat. Minden résztvevő kap egy könyvekkel dugig rakott kenut, amivel kievez a nyílt vízre, aztán az összes olyan könyvet, amelyet trigger warning miatt betiltana, egy hangosan elkiáltott indokolás kíséretében a vízbe dobja. Az utolsó előfutamba kapcsolódunk be, ahol az angol feminista Kelli Manslapper épp Dosztojevszkij Bűn és bűnhődését hajítja a hullámok közé azzal a felkiáltással, hogy a műben Szonyából prostituált lesz, ami a nők tárgyiasítása és a szexuális kizsákmányolás aljas és patriarchális szentesítése. Mellette az amerikai Big Poppa Black Livez a Huckleberry Finnt szaggatja apró darabokra, és szórja a vízbe, közben pedig azt üvöltözi, hogy a műben szerepel az n betűs szó, amely sértés az afroamerikai kisebbségre nézve. A kenuk szépen ürülnek, a verseny a végéhez közeledik, most a magyar származású, ám kanadai színekben induló Akosh Gardener felnyalábolja az egész könyvkupacát, közte a Jókai összest, és a habok közé zúdítja - igen, már hallom is, azt ordítja, hogy a könyvek tisztességtelent előnyt jelentenek az olvasni tudóknak a diszlexiásokkal és analfabétákkal szemben! Némi meglepetésre tehát Akosh Gardener jut tovább ebből az előfutamból, a szó a stúdióé.

Köszönjük szépen, most pedig betekintünk a nádszálgenderű kisasszonytudatú transzneműek MMA-küzdelmeibe.

- A szorítóban két női tudatú versenyző méregeti egymást, a negyven kilós Leila Slim és a kisasszonytudatú Frau Butcher Hindenburg; utóbbi sportoló megérkezése után nem sokkal megható interjút adott, melyben kifejtette, milyen fontos számára, hogy itt lehet és végre kötöttségek nélkül harcolhat. Mint elmondta, korábban a transzfób sportszervezetek a nehézsúlyú férfiak közé akarták kényszeríteni őt néhány elhanyagolható külső tulajdonsága, így szakálla, kétméteres magassága és száztíz kilós súlya miatt; most azonban felszabadultnak érzi magát, hiszen végre a tudatának megfelelően a női papírsúlyú mezőnyben bizonyíthat. Megszólal a gong, a küzdő felek közelebb táncolnak egymáshoz, Leila Slim megpróbálkozik egy ütéssel, ám Frau Butcher Hindenburg megereszt egy rúgást, majd egy jobb csapottal eltöri Slim állkapcsát, aztán földre viszi és armbar-ba fogja ellenfelét; a harc tizenhét másodpercig tartott, a közönség Frau Butcher Hindenburgot és a transznemű, bátor MMA-harcosokat ünnepli, stúdió.

Köszönjük, most egy kis reklám következik, utána a safe space-építők nehézsúlyú mezőnyének elődöntőit láthatják, majd a négyszáz méteres rasszistabélyegzés előfutamai következnek, az estet pedig egy sokak által várt szám, a szobordöntögetés és múlteltörlés zárja, benne a nagy esélyes Black Lives Matter-aktivistával, Jamaal McKillerrel. Maradjanak velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr212756844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whoamiohmy 2018.07.03. 19:02:24

Ez egyszerűen ZSENIÁLIS.
süti beállítások módosítása