A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

Hírek Genderisztánból

(a Gender Nép napilap híreiből tallóztunk)

2017. április 28. - F. Nagy Zakariás
  • Dicsőséges csapás a maszkulin-hegemonizmusra - hős genderista sztahanovista harcosaink a nemi identitáskutatás frontján mértek újabb csapást az elnyomókra! Grünpritzer Laura gender-identitológiaszakos hallgató nyolc órás műszakban, önkéntes felajánlás keretei között tizenhárom új nemi identitást fedezett fel, köztük a prémszexuális coboly-gender és a masinisztikus mikrohullámúsütő-szexuális identitást. Teljesítménye azonban még így sem elegendő a napi első helyre; Pöcsigei Jeromos CEU-s gender-expert zenei aspektusból végzett vizsgálódásai huszonhét új ID-vel gazdagították szexuális kultúránkat, többek között a tüntiszexuális, a transzgender goa-nemű és a rave-addicted extasy-kin társadalmi nemekkel és identitásokkal.
  • Sötétben bujkáló ellenforradalmár, reszkess! - követendő példaként állítjuk nyitott társadalmunk elé Wiener-Pusztay Leilát, a híres író, Wiener-Pusztay Aurél nyolcéves unokáját. Az osztály- és genderöntudatos kis személy azzal hívta fel magára dicső vezetőink figyelmét, hogy f. hó 25-én feljelentett egy férfit szexuális zaklatásért. A kis Leila elmondta, hogy egyedül sétált hazafelé, megállt pár percre egy utcasarkon, mikor egy mocsok hímnemű odalépett hozzá, és megkérdezte tőle (pontosan ezekkel az elnyomó szavakkal): "Kislányom, talán eltévedtél?" Az előzetes letartóztatásba helyezett férfi jelenleg ítéletre vár, aztán a tárgyalását is megtartják. Szakértők szerint neki tíz év börtön, Leilának elsőosztályú genderkereszt kitüntetés jár.

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr8912460087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erkölcsi hulla 2017.04.29. 17:24:57

"masinisztikus mikrohullámúsütő-szexuális" - zseniális.

KalmanBlog 2017.04.30. 14:29:12

Jujj, ez a coboly olyan cukimuki! Remélem az elnyomó OEP támogatni fogja a cobolyműtéteket, és akkor csináltatok én is ilyen cuki füleket a felyem tetelyére.

F. Nagy Zakariás · www.safespace.blog.hu 2017.05.02. 09:56:20

@KalmanBlog: Sajnos a szexista japánok, akik hírből sem ismerik a feminizmust, ezt az identitást is kisajátították a saját céljaikra:
s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/d5/a6/3b/d5a63bbdc5ea8f058d3e5019864fbe6a.jpg
Hát nem borzalmas látvány? Mennyivel szebb ez: sydneytrads.files.wordpress.com/2015/11/text-poster-fat-acceptance-is-ugly.png?w=547&h=459

F. Nagy Zakariás · www.safespace.blog.hu 2017.05.02. 09:57:36

@erkölcsi hulla: Tudósaink még kutatják annak lehetőségét, hogyan lehet biológiailag is szexuális életet élnie két mikrohullámú sütőnek, vagy egy mikrohullámúsütő-szexuálisnak és egy mikrohullámú sütőnek. Lehívtuk a projektre ötmillió euró uniós forrást... ez csak fontosabb, mint a vidéki, cisz, fehér elnyomó kölykök étkeztetése...

erkölcsi hulla 2017.05.02. 10:08:43

@F. Nagy Zakariás: Az a szomorú, hogy minden viccnek, a fele igaz.
süti beállítások módosítása