A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

Ryan közleány megmentése

világháborús harc a patriarchátus ellen

2017. május 20. - Bajtay_Csordáss_Jusztícia

A vezérkari safe space-ben nyomott hangulat uralkodott. Pancsika Kinga vezérkari nagyasszony szárnysegédje az imént viharzott be a hírrel, hogy a körúton kívül fehér férfiak masíroznak, italra hívják meg a nőket, a létezésükkel félelmet keltenek a progresszív csendestöbbségben, és a nézésükkel erőszakoskodnak a diszkókban és romkocsmákban.

- Be kell vetnünk a tartalékot! - csapott az asztalra Pritzbauer Lola, az I. Nőkertész Gárdahadosztály parancsnoka. - Csoportosítsuk át a Németországból importált 17. Refugees Welcome ezredet a maszkulin-megszállás alatt lévő szórakozóhelyekre!

- Az nem fog menni, femtárs! - szólt közbe Sóher Zsuzsa, az Arab Szeretők Gerilladandár összekötőtisztje. - A német importfeministák tolmácsa tegnap úgy leitta magát szilvapálinkával, hogy azóta sem tért magához. A Refugees Welcome ezred tagjai pedig egyedül nem ismerik ki magukat a fővárosban, csak annyit tudnak magyarul, hogy "Á ném áz ném!". Még a mosdóba sem találnak ki egyedül!

- Ó, jaj! - sopánkodott Man Gina ezredes, az 1. Eunuch Hadtest vezérkari tisztje. - Ez azt jelenti, hogy a faszista fehér férfiak előtt szabad az út! Nincs, ki megállítsa őket! Akadály nélkül előtörhetnek a safe space-ünkig!

- Segítséget kell szereznünk, brühühü! - sírta el magát Kirchenbach Dorina, a 17. Crybully gránátosezred parancsnoka. - A csapataim máris erős félelemkeltés alatt állnak! A kémeink jelentése szerint két elnyomó, fehér, érzékenységgyilkos hadosztály vonult fel ellenünk!

Mohácsi Cikitória, kanadai nagykövetünk arca felderült:

- Vessük be a Fat Acceptance Női Tankhadsereget! Ők papírvékonyra lapítanák a fehér férfiakat a gömbölyded formáikkal!

A hős ellenállók összenéztek, Pancsika Kinga lemondóan legyintett:

- Az nem fog menni! Autina Rita, a Fat Acceptance-ek tábornoka nem fért be az ajtón, ezért most a teljes Tankhadsereggel a skinny privilege nyílászárók gyártóit perli! Nélkülük kell boldogulnunk!

- Akkor küldjük harcba az amerikai Badass Bitches Slutwalk ezredet! Hiszen ők sokkal keményebbek, mint a fehér férfiak!

- Ők sem érnek rá; a mai napra szabadságot vettek ki, hogy kisírhassák magukat Clintonné választási veresége miatt - legyintett Pancsika Kinga.

- Egyetlen esélyünk van! - kiáltott fel hirtelen Sóher Zsuzsa, az Arab Szeretők Gerilladandár összekötőtisztje. - Vetessünk ki farokviselési és erőszaktevési különadót a fehér férfiakra, a befolyt pénzből pedig utaztassunk ide még egy Refugees hadseregcsoportot! A Ficki-ficki hadosztályok megszállják a postákat, integrációs támogatás címén elveszik a patriarchális elnyomók megtakarításait, és a pénzből felfegyverkeznek baseball-ütőkkel és molotov-koktélokkal. Akkor aztán lesz nemulass!

A heroikus ellenállók üdvrivalgásban törtek ki. Ibn El-Musztafi, az Arab Szeretők Gerilladandár parancsnoka kivette a kezét összekötőtisztje szoknyája alól, és jelezte, hogy kész a harcra.

- Ficki-ficki! Jawohl!

- Éljen a kulturális sokszínűség!

Ám a nagy örömködésnek azonnal vége szakadt, mikor egy izzadt szőröshónalj-aktivista futár esett be az ajtón.

- Jelentés a külső-terézvárosi frontról! Az a kerület... maga a pokol! Alig tudtam áttörni úgy, hogy interaction rape áldozatául ne essek! Egy férfi majdnem megszólított! - lihegte, és egy összetekert papirost nyújtott át Pancsika Kingának.

A vezérkari nagyasszony átfutotta a levelet, majd három hangos "úúúúúristen" és "miiiiii?!" után komoran végignézett társain.

- Bajban vagyunk, femtársak! - nyögte ki végül. - Most kaptuk a hírt, hogy amerikai tanácsadóink, a négy vegán-leszbikus Ryan nővér közül hárman áttértek a sötét oldalra. Látták őket, amint férfiakkal hemperegnek, pálinkát isznak, és szürkemarha-burgeres fotókat posztolnak az Instagramra. Az utolsó, még ellenálló Ryan nővért ki kell mentenünk a frontvonalból, mielőtt őt is elcsábítják a húszabáló fehér férfiak!

A progresszív hadsereg legbátrabb harcosai összenéztek, majd egy emberként kiáltottak fel:

- Engem küldj el! Majd én kihozom a femtársnőt a veszélyzónából!

- Nem! Majd én! Menet közben férfiakat fogok herélni!

- Engem küldj, különben azt mondom, hogy diszkriminálsz!

- Engem! Engem!

Pancsika Kinga eltörölt egy könnycseppet, és halványan elmosolyodott.

- Mind nagyon progresszívek és toleránsak vagytok! De ez olyan fontos küldetés, hogy személyesen fogom vezetni! Esküszöm, hogy kimentem Ryan közleányt, és visszahozom közénk!

Másnap hajnalban Pancsika Kinga és tizenkét válogatott feminista harcosa nekiindult a körúton kívüli világnak, hogy végrehajtsa a háború legmerészebb mentőexpedícióját.

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr312527729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2017.06.05. 00:34:55

MIKOR LESZ ÚJ POSZT? MINDJÁRT TRIGGERELŐDÖK!

Bajtay_Csordáss_Jusztícia · https://www.safespace.blog.hu 2017.06.05. 18:30:12

@KalmanBlog: Nem sokára! Zakariás egy mikrobiológiai témájú poszton dolgozik, de lassan halad, mert önként és cseppet sem nyomásgyakorlásra eljár tüntetni a női kvóta ügyében.
süti beállítások módosítása