A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

Progresszív párkapcsolati teszt

2016. december 05. - Bajtay_Csordáss_Jusztícia

Nincs is annál szebb, mint mikor a felvilágosult progresszívek egymásra találnak, és egy párként (vagy trióként) szeretnék leélni életüket. Ám biztos vagy benne, hogy a választott párod nem csak panoromantic japán tudatú gamer pánszexuális, de eléggé felvilágosult és nyitott szellemű harcosa is a szociális igazságnak? Ha bizonytalan vagy, az alábbi teszt segíthet eloszlatni (vagy épp megalapozni) kételyeidet!

1. kérdés

Felveted a párodnak, hogy belvárosi albérletetekbe fogadjatok be három-négy szomáliai vagy bangladesi menekültet. Hogyan reagál erre?

  1. Teljesen felvillanyozódik, és még azt is felajánlja, hogy segít szexuális felvilágosító tanfolyamot szervezni a jobb integráció érdekében.
  2. Belemegy a dologba, de megkér, hogy ne aludj a menekültekkel.
  3. Határozottan elutasítja az ötletet.

 

2. kérdés

"Egy fél szemére vak, aszexuális nepáli, hímnemű segédmunkást összevernek az amszterdami negyedben randalírozó Ajax-huligánok, mert összetévesztik őt egy, a Hamaszt éltető, pániszlamista Feyenoord-drukkerrel. A kiérkező opresszív rendőrök beviszik az egész társaságot, és odabent közös cellába zárják őket egy bőrfejű német turistával. A látvány triggereli az arra járó Helsinki Bizottság-delegációt. Ki fizet kártérítést és kinek?" Mit válaszol erre a kedvesed?

  1. Mindent az elnyomottaknak! Bírságolják meg az összes résztvevőt, a pénzt meg utalják át a mi alapítványunknak.
  2. Nem tudom. Ez az egész elbizonytalanít. Triggerelve érzem magam!
  3. Biztos, hogy ezen kellene agyalnom, miközben a számláinkat is alig tudjuk kifizetni?

 

3. kérdés

 Feljön hozzátok vidékről az unokanővéred, aki a fat acceptance mozgalom lelkes híve, százötven centi, százötven kiló, bátor és gyönyörű. Hármasban sétáltok az utcán, mikor megállít titeket egy vándorcirkusz impresszáriója, és felajánlja, hogy az unokanővéred felléphetne nála, mint a világ legkövérebb nője. Mit reagál erre a kedvesed?

  1. Felkap egy kukát, az impresszárióhoz vágja, majd az üvölti, hogy "gyűlölöm az ilyen test-szégyenítést! Csak azért, mert te egy gilisztás sajtreszelő vagy beesett tyúkmellel, ne gúnyold a gyönyörű rokonomat!" Ezt követően összeesik és artikulálatlan hangon zokogni kezd.
  2. Olyasmit motyog, hogy "bocs, nem érünk rá", és lerázza az impresszáriót.
  3. Egyből aláírja a szerződést, és mint az unokanővéred menedzsere, tíz százalék jutalékot kér minden bevételből.

 

4. kérdés

Az évfordulótokon étterembe szeretnétek menni. Milyen helyet javasol a párod?

  1. A Pagina-Vagina éttermet, ahol kézműves vegán grilltálat lehet rendelni, és még a magatokkal hozott kis házikedvencnek (kutya, macska, iguána) is szervíroznak egy adag tofu-fasírtot zöldfűszeres szójajoghurttal.
  2. Levisz a sarki bangladesi vegetáriánus büfébe.
  3. Magával cipel egy olajszagú kifőzdébe, és betol egy adag füstölt-főtt csülköt párolt káposztával. Mikor sírva fakadsz, hogy hogyan volt képes megenni egy tetemet, azt mondja, az ember mindenevő, húsra is szüksége van a szervezetnek.

 

 5. kérdés

 Az utcán sétáltok, mikor meglátjátok, hogy a Quimby együttes tagjai jönnek veletek szembe. Mit tesz a kedvesed?

    1. Direkt erre az eshetőségre a táskájában rejtegetett rothadt paradicsommal és pálpusztai sajttal megdobálja az szélsőjobb szekértolóivá avanzsált árulókat.
    2. Utánuk kiabál, hogy "Fúj, fúj, posványos, fúj!"
    3. Autogramot kér tőlük.

Minden a. válasz 3 pontot, b. válasz 1 pontot, c. válasz pedig mínusz öt pontot ér.

Értékelés:

15-10 pont: legyél nagyon büszke, ugyanis te a testet öltött toleranciával jársz. Párod kimagaslóan felvilágosult, messze a tudatlan fehér proli tömegek felé magasodó hős, aki méltó lenne akár még arra is, hogy Hillary Clintonnal közösen pózoljon a Buzzfeed címlapján.

9-0 pont: légy résen! Bár kedvesednek van némi halvány segédfogalma a progesszivitásról, még nem elég felszabadult és toleráns. Bármikor engedhet a konzervatív szirénhangoknak, és átállhat az ellenség oldalára. Legjobb, ha minden este felolvasol neki az Amerikai Népszavából vagy Simon de Beaouoivoiuar munkáiból.

-1- -25 pont: te magával a testet öltött, böfögő, szellentő, izzadságszagú patriarchátussal jársz. Hogyhogy nem köpöd szembe a tükörképedet? A patriarchátus szekértolója akarsz lenni? Vagy egy nácikkal kokettáló, gumigerincű kollaboráns? Ha kedves neked az erőszakmentes liberalizmus, azt ajánlom, keress egy különösen kemény műhímtagot, és éjjel püföld vele addig a melletted fekvő kirekesztő disznó fejét, míg ki nem vered belőle az összes elnyomó, mocskos gondolatot. Vagy egyszerűen jelentsd fel őt a hatóságoknál.

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr812016267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása