A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

Vérbeli rasszizmus

Számoljunk le a nano-mikroagresszióval!

2017. június 09. - Bajtay_Csordáss_Jusztícia

A progresszió olyan, mint egy jó piramisjáték: ha nem terjesztjük, és nem sorozunk be még több követőt, összeomlik. Épp ezért elengedhetetlen, hogy nap mint nap új frontokat nyissunk, több és több sötétben bujkáló ellengender-forradalmárt leplezzünk le, és feljelentésekkel tudatosítsuk az elnyomókban: ne tovább!

Genderista önkritikával kell lelepleznünk a bűnöket, legyenek azok bármilyen picinyek is. Hiszen tudjuk: a mikroagresszió makro-opresszióhoz vezet! Megszégyenítetted a szomszédod, mert férfimagazint olvasott, így tárgyiasítva a nőket? Helyes! Elvetted az unokaöcsédtől a focilabdát, és babát adtál a kezébe, hiába sírt a kis szaros? Rendben! De most nézz mélyebbre; mélyen magadba!

Bizony, a tested maga is mikroagressziók és rasszista aktusok színtere. Hogy nem tudtál róla? Nos, a nem tudás nem mentesít a felelősség alól! Inkább legyél hálás, hogy most felnyitjuk a szemed!

Azt bizonyára tudod, hogy a véred többféle sejtet is tartalmaz a plazma és a vérlemezkék mellett. Azt gondolhatnád, hogy ők éppolyan toleránsak, mint te, hiszen - ahogy a mondás tartja - a te véredből valók. De tévedsz.

Nincs rasszistább a fehérvérsejtjeidnél.

Gondolj csak bele! Eleve ott az elnevezésük: fehérvérsejt. Kiket hívtak fehéreknek? Hát a progresszió és a trendy marxizmus ellen harcoló, patriarchális, cári hadsereg tagjait! Ezen kívül fehér szín szerepel olyan rasszista államok zászlójában, mint Magyarország (kerítésépítő rasszisták), az USA (trumpista rasszisták) és Lengyelország (katolikus rasszisták). (Bezzeg a toleráns németek vagy svédek zászlója nem tartalmaz fehér színt.) Egyáltalán, a fehér ember az intézményesített rasszizmus kitalálója, minden bűn és baj okozója. Ha egy leukocita rájuk akar hasonlítani, az már rég rosszat jelent!

De felvilágosult, haladó elmeként nem érjük be pusztán a származási rasszizmus bizonyításával. A maszkulin-hegemón, szexista elhajlókra könyörtelenül rásütjük a viselkedési rasszizmus bélyegét is. Hiszen mi zajlik a testben?

Megérkezik, teszem azt, szegény bacilus az emberközi térből, örül, hogy végre gazdag és kiaknázható testre talál, ahol hosszú hányattatások után békésen éldegélhet; de tárt karok helyett először is az emberi test bőre fogadja, amely rasszista módon kirekesztené őt (lásd Dr. Pritzbauer Emma: Az emberi bőr és a magyar határkerítés közötti párhuzamokról, Gender Books kiadó, 2016.) Ha sikerül átvergődnie ezen a kirekesztő objektumon, és a szegény bacilus bejut a véráramba, a tápanyagok gazdag tárházába, lecsapnak rá a fehérvérsejtek.

Gendertársak! Femtársak! Nap mint nap genocídium zajlik a testetekben!

A fasiszta immunrendszeretek származási alapon irt baktériumokat, vírusokat, eukariótákat és más, ártatlan lényeket, akik csak élni akarnak! Ha fontos számotokra a haladás és tolerancia, ezt nem hagyhatjátok annyiban!

Mit is tehettek az ügy érdekében? Íme a haladó szellemű tippjeink:

  1. Fertőzzétek meg magatokat Entamoeba histolyticával, kapjatok dizentériát, más néven vérhast! A betegség következtében véreset fogtok üríteni, a vérrel sok fehérvérsejt is kiürül, így a szervezetetek barátságosabb, toleránsabb környezetté válik.
  2. Bontsátok le a kirekesztő kerítést! Vegyetek borotvát, vagdossátok fel tetszőleges pontokon a bőrötöket, hogy minél több beilleszkedni vágyó egysejtű áramolhasson be a testetekbe. A művelet közben kiabáljátok, hogy "No borders!" meg "Fuck My Racist Body!", hogy az értelmes baktériumok könnyebben rátok találhassanak.
  3. Ha mindezekkel nem éritek el a kívánt eredményt, alkalmazzatok drasztikusabb módszert. Kutatások kimutatták, hogy az oxigénhiányos állapot nem kedvez a fasiszta fehérvérsejteknek. Nincs más dolgod hát, mint hogy öt-tíz percre visszatartod a levegőt, hogy az összes galád, patriarchális, hímsoviniszta, maszkulin-hegemón limfocitád elpatkoljon! Igaz, egyes, meg nem erősített, szexista felvetések szerint ennyi idő alatt ti is megfulladhattok - de ez apró kellemetlenség az ily módon elért, bámulatosan progresszív állapotért cserébe.
    Fulladjunk meg együtt a toleranciáért!

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr1212566477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2017.06.29. 00:58:24

Ez az írás igen mélyen elgondolkodtatott. Az már biztos, hogy nem engedhetem meg többé a sejtjeimnek ezt a mérhetetlen náci hozzáállást a testemen kívülről jövő sejtekkel szemben. De nem tudom eldönteni, hogy az lenne-e jobb, ha többféle betegséggel élnék jó sokáig együtt - hogy kellemes környezetet nyújtsak nekik azon a csekély áron, hogy én közben szenvedek, vagy pedig jobb lenne azonnal véget vetni az életemnek, és ledarálva a testemet egy hatalmas lakomát kínálni az éhező bacillusoknak, férgeknek és egyéb kedves bőrkerítésen belülre vágyóknak?

Az egyetlen dolog, ami visszatart az, hogy félek miután felfalták a xenofób sejtjeimet (úgy kell nekik, dögöljenek meg), éhen maradnának szegény kívülről érkezettek. Talán ha alapítanánk egy szervezetet, aminek keretében egymás elfogyó hullájára fekve leszünk öngyilkosok szépen sorban, akkor biztosíthatnánk a folyamatos jólétet ezeknek a szegény elnyomott baktériumocskáknak. Talán lehetne a kezdeményezésnek támogatókat találni, vagy közvetíthetnénk valóságshowként.

F. Nagy Zakariás · www.safespace.blog.hu 2017.07.07. 10:05:34

@KalmanBlog: Szerintem a népességfölöslegből (értsd: felesleges fehér férfiak) szervezzünk baktérium-ellátó telepeket. Zsúfoljuk össze a ciszheterókat egy biztonságos, szögesdrót kerítések által védett safe space-be, adjunk nekik minimális ellátást, hogy életben maradjanak, és eresszünk be közéjük néhány elnyomott, üldözött hastífusz- és vérhas-baktériumot. Aztán persze figyelni kell a gazdatestek folyamatos pótlására, hogy a védenceink jól érezzék magukat.
süti beállítások módosítása