A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

SJW híradó - a duplagondol jó!

2017. május 08. - F. Nagy Zakariás

Fegyveres támadás Herringderringskjöffladtstadtban. A svéd kisváros szomorú napra ébredt; egy késsel és bombákkal felfegyverkezett ámokfutó ma hajnalban levegőbe repített egy szalonnacsomagoló-üzemet, egy pudlitenyészetet és egy borászatot. A támadás korai időpontja miatt személyi sérülés nem történt. Ugyanakkor nem mehetünk el szótlanul a szomorú tény mellett, hogy a sajnálatos incidens egyesek szemében remek alkalom az iszlamofób eszmeiség terjesztésére; a kireksztő, cis white male-ek egyből terrorizmust és iszlamista merényletet emlegetnek, elszórva ezzel a gyűlölködés magvait.

De álljunk meg egy pillanatra, és gondolkozzunk el! Valóban terrorizmus lenne ez? Igaz, hogy az elkövető délszaki származású, tette elkövetése alatt hangosan Allahu Akbart kiáltozott, azt ordította, hogy a kutyák tisztátalan állatok, a szalonna nem  halal, a bor pedig tiltott ital; továbbá facebook-profilján az Iszám Államot éltető bejegyzéseket tett közzé; de ez a csekélység elég, hogy valakit gyanúba keverjünk? Hogy megbélyegezzünk egy egész kultúrát?

Nem! Ezerszer is nem! Egy magányos, őrült elme volt a tettes, csak a paranoiás, mindenhol összeesküvést szimatoló gyűlölködők próbálhatják ezt az ügyet összekötni más, teljesen különálló esetekkel, mint a lübecki sertéshizlalda elleni telefonos bombafenyegetés, vagy a hamburgi schnaps-gyár felgyújtása! Az, hogy a tettesek I  ISIS feliratú pólót viseltek, pénzt kaptak a kalifátustól, és otthon - nyilván csak a stressz hatására - verték a feleségüket, csupán véletlen egybeesés lehet! Nem bélyegezhetjük meg a béke vallását néhány tucat, száz vagy ezer magányos, bomlott agyú elkövető miatt!

Más: Bajtay-Csordáss Jusztíciát patriarchális terrortámadás érte. Felvilágosult kolléganőnk a 69-es trolin utazott, mikor egy aljas, röfögő, moslékzabáló ciszhetero megszólította a következő szavakkal: "Hé, de szép a dekoltázsod, bébi!"

Itt álljunk meg egy pillanatra, és vegyünk nagy levegőt! Szinte biztos, hogy akadnak majd elnyomó, fehér férfiak, akik megpróbálják úgy beállítani az ügyet, mint holmi magányos tettes által elkövetett, egyedülálló és ritka atrocitást; megpróbálják bagatellizálni az ügyet, és ügyet sem vetnek az egyes esetek mögött felsejlő, aljas és szövevényes patriarchális összeesküvésre.

Csak a bolond nem látja, hogy az összes ilyen ügy egy irányba mutat: országunkban és egész Európában jól szervezett, ciszhetero terrorszervezet működik, melynek célja, hogy merényleteivel (füttyögés-bűnözés, beszólás-crime, bámulás-rape) megtörje ellenállásunkat. Természetesen nem fognak sikerrel járni: genderista légióink és a white knight segédcsapatok folyamatosan járőröznek utcáinkon, hogy megóvják a fennálló rendet és eltapossák a maszkulin-hegemonisták szervezkedéseit.

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr8812489279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heptakontanonaéder 2017.05.08. 18:58:14

Drága Juszti! ijenkorr kell előkabni a szütyőből a 120 ezer vóttos sokolót és herén szikráztatni az elnyomót! A felvillanyozó élmény hatására van eséj, hogy magá baszál és átoperáltasa magát lányá!

Kovi Pewter 2017.05.12. 20:24:42

142 ezer!

"Year 2008 in Spain. Number of false accusations against men filed: 142125.
The Spanish government department for Gender Violence highlights in their report that there have been a massive 142125 false accusations against men only in the year 2008 and 12.% of the allegations ended up with a criminal conviction.

And of a huge 142125 accusations, 126491 men were NOT guilty at all"

False Accusations of Men in Spain

www.youtube.com/watch?v=BywXthgWhA4
süti beállítások módosítása