A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

Kis színes (szivárványszínű) hírcsokor

2017. január 17. - Bajtay_Csordáss_Jusztícia
  • Tamás Bernard Cecil megijedt - TBC-t, a híres és progresszív filozófust, akinek a toleranciájánál csak a tudása nagyobb, a nappalija gardróbszekrényéből kellett kiszabadítania néhány ciszgender, hetero tűzoltónak. A hírek szerint a baleset úgy történt, hogy valaki előre megfontolt szándékkal épp a híres gondolkodó ablaka alatt verte le lábáról a havat. A zajt TBC náci bakancscsattogtatásnak és masírozásnak hitte, ezért bújt el a beépített ruhásszekrényben. A tanulság: mindig legyen otthon safe space-etek!
  • Autina Rita mindenhez is ért - bátor és okos vezérünk, a férfierőszak elleni harc mestere ezúttal egy űrkutatási tematikájú konferencián szólalt fel. Autina Rita beszédében kifejtette, hogy ha sikerül életet találnunk a Marson vagy a Jupiter holdjain, azonnal meg kell szerveznünk a helyi férfierőszak elleni küzdelmet. "Az Üvegplafon és a Feminfo oldalakon kérdőíveket tettem közzé a bolygóközi feminizmus témakörében. Szerencsére rengeteg bátor, progresszív társunk segítette válaszaival a kutatást. Az eredmények elemzése alapján kijelenthetem, hogy a marslakók és a jupiterlakók között is a hímnemű, heteroszexuális lények felelősek minden erőszakért. Ez több, mint aggasztó. Legkevesebb hárommilliárd euróra lesz szükségünk, hogy a Mars és a Jupiter közötti kisbolygóövezetben aszteroidákból kirakjuk a figyelmeztető Minden férfi agresszív állat! feliratot."
  • Safe space-t a futballpályákra! - több tucat haladó szellemiségű, kulturbalos értelmiségi írta alá azt a petíciót, amely a hímsoviniszta, maszkulin-hegemón labdarúgást tenné toleránsabbá. A javaslatok között szerepel, hogy a színes bőrű vagy a tanszgender játékosok kárára elkövetett becsúszó szerelés automatikusan járjon piros lappal. A tervezetcsomag tartalmazza továbbá az az újítást, hogy az eddig csak a játékvezetők által használt jelzőspray segítségével ezentúl bármely triggerelt játékos safe space-t rajzolhasson magának, amelyen belül tilos őt támadni. Végül az aláírók javasolják azt is, hogy a játékvezető döntéseit csak abban az esetben kelljen a figyelembe venni, ha azokat a játékosok legalább kétharmada trigger-mentesnek találja.

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr9512133211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2017.01.17. 23:26:36

Cilivel, a kis nősténymacskával beszélgettünk, aki tavaly még Sör Kálmán volt. Cili már csak nyávog és dorombol, ezért cseten vettük fel vele a kapcsolatot. Azt írja, hogy a kis praclijaival még tud gépelni, bár a pszichiátere szerint a következő kezelés után már inkább csak rongybabákat fog pofozni.

Hogy történt az átalakulásod, Cilike? Úgy kezdődött, hogy egy reggel a feleségem a földre egy kis tálkába szolgálta fel a cicatápot - amit ökológiai megfontolásból eszem, mivel vágóhidi hulladékból készül, ezért környezetbarát. Akkor ott éreztem, hogy én valójában macskának születtem.

Előtte nem volt hasonló élményed? De igen, egyszer erekcióm volt egy furry kiállításon. De akkor még azt hittem, hogy a pónik miatt. Ma már tudom, hogy a csizmás kandúrra gerjedtem.

Mit érzel, amióta nősténycicává váltál? A legrosszabb az emberek aggressziója. Például éjszakai bagzások során sokszor kiordítanak, hogy "kuss, ne kufircoljatok rohadt dögök!" Én sem ítélem meg őket a szexualitásuk miatt, csak ennyit várnék el tőlük is.

Milyen a kapcsolatod a családoddal amióta átestél az átváltozáson? Leszűkültek és kitágultak a keretek.

Ez izgalmasan hangzik, tudnál egy példát mondani? Tudnék. Példa.

F. Nagy Zakariás · www.safespace.blog.hu 2017.01.24. 12:46:26

@KalmanBlog: Nagyon szépen köszönjük az értékes kiegészítést. lehet, hogy a jövőben készítünk egy teljes riportot eme nagyon bátor és progresszív transzfajú-transznemű sorstársunkkal. (Állatoknak kialakított swingerklubba jár Cilike? Csak mert az még érdekesebb és haladó szelleműbb dolog volna.)

Esetleg leszbikus kapcsolatba léphetne egy norvég macskával:
www.youtube.com/watch?v=5gWXwbToNpA
süti beállítások módosítása