A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

Szavazzunk! Mérlegen Mérő Vera

2017. augusztus 02. - F. Nagy Zakariás

Alighogy visszatértünk a genderita élharchoz, máris főhet a fejünk. A napokban Mérő Vera hivatásos felháborodó, az Arrogancia-rend Nagykeresztjének birtokosa - mellesleg a 2010-es kormányváltás előtt tehetséges színésznő - a náciknál is rosszabbnak nevezte Puzsér Róbertet. Egyik szemünk sír, a másik pedig nevet: mert igaz, hogy Puzsér egy gátlástalan fallokrata, egy hímsoviniszta démon, mintapéldánya az agresszív férfinak, akit mi, toleráns gender-hívők és feministák legszívesebben kátrányba és tollba forgatva korbácsolnánk ki a civilizációból; ám a genderiták minapi kongresszusán egy gendertársunk felvetette, hogy Mérő Vera kijelentése a nácik gonoszságának, ezzel együtt áttételesen a holokausztnak a relativizálása, amely sérti az áldozatok emlékét.

Mivel hiszünk a demokráciában, szavazásra bocsátjuk a kérdést, kedves gendertársak. Szerintetek túllépte-e a jóízlés határát Mérő gendtársnő, vagy példás éberséggel járt el, amikor megszégyenített egy hímsoviniszta, szőrös férfiembert; illetve mivel jutalmaznátok/szankcionálnátok őt?

Opciók alant:

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr3312710246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santer 2017.08.02. 20:05:06

f.) menjen vissza a ugrálni a tánckarba

heptakontanonaéder 2017.08.02. 21:32:51

lőfeszt nyanya!
A pinokrata csábítsa el Puzsért és vágja az arcába:
És az orgazmust csak színleltem!

KalmanBlog 2017.08.03. 00:27:31

Valaki szavazzon az"Ő egy hős! Ösztöndíjat neki az ELTE gender tanszékén! Vagy minimum kapjon egy saját színházat!" opcióra, mert el van nyomva!4!

KalmanBlog 2017.08.03. 00:28:20

Ja, és ha "tehetséges színésznő", akkor pics or did not happen!

Bajtay_Csordáss_Jusztícia · https://www.safespace.blog.hu 2017.08.03. 09:48:54

Jöttem én is szavazni!
@Santer: Ő nem ugrált, hanem mozgásművészetével fejezte ki a patriarchális elnyomás elleni megvetését!!4!
@heptakontanonaéder: Haha, ez jó, régebben én is ki akartam próbálni, csak utána nem jöttem össze egy férfivel sem. Nem mintha nem kellettem volna egynek sem. Hanem elvből. Mert a heteroszexuális kapcsolat mindig nemi erőszak is.
@KalmanBlog: Vera 2010 előtt volt tehetséges, de a kormányváltás annyira traumatizálta, hogy azóta nem tudja kifejezni magát. Meg aztán egy fasiszta színházban sem játszana szívesen. Nem is érdemlik meg ezek a disznó ciszheterók, hogy egy ilyen finom művészlelket lássanak a világot jelentő deszkákon.

Én azt találtam ki, hogy Vera gendertársnőből csináljunk alvó ügynököt. Színleg büntessük meg, és retorzióként küldjük el, hogy legyen Puzsér házvezetőnője. Miután beférkőzött a gaz patriarcha bizalmába, indulhat a partizánakció! Mikor Puzsér elmegy a FAM-mal a Gödörbe inni és a feministákat szidni, Vera készíthetne néhány fényképet magáról Puzsér fürdőszobájában, bilinccsel a kezén, nyakörvvel a nyakán, és feltehetné a facebookos csoportjába egy olyan szöveggel, hogy "Tessék a bizonyíték, hogy minden férfi szolgaságban tartja a nőket!"
süti beállítások módosítása