A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

Félelmetes rasszizmus a médiában - helyreigazítás

2016. november 30. - F. Nagy Zakariás

Olvasóink szíves elnézését kérjük, az előző posztnál szabotázs történt. A félelmetes rasszizmus természetesen a Breitbartra vonatkozik, melynek vezetői és publicistái között aggasztó túlsúlyban vannak a fehér férfiak, lásd a fenti fotót.

(A beszivárgott, maszkulinista elhajlót, aki az előző posztnál a Breitbart helyett a haladó szellemiségű Huffington Post vezetőségének fotóját linkelte be, természetesen eltávolítottuk sorainkból (és ha minden igaz, az egyetem hallgatói közül is). Éljen a progresszió, a tolerancia és a free speech!)

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr6612009512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2016.11.30. 22:04:41

Szerkeszd át lécci a posztot! Főoldalra egy trigger warning kerüljön, és csak lapozás után jöjjön a kép!

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2016.12.01. 04:37:45

So much white males!
#LiterallyShaking

Bajtay_Csordáss_Jusztícia · https://www.safespace.blog.hu 2016.12.01. 09:27:21

@KalmanBlog: Hehe, buta fehér férfi :D Én megkértem egy informatikus pasi ismerősömet, hogy tartson nekem ingyen különórákat, a blogolás végett. Mondtam neki, hogy ez nagyon cuki dolog lenne tőle, és nagyon lekötelezne. Segített is, újratelepítette a manchesteremet, meg hozott egy csomó programot a gépre, csak amikor harmadszor kacsintottam rá, hogy "ó, olyan édes ez tőled, egyszer majd meghálálom", akkor meg akart csókolni. A fene az ilyen szexista dögökbe. Na de nem ez a lényeg! Tőle tanultam egy jó módszert, azt mondta, hogy hibajavítózzam ki a képernyőn a triggerelős részeket, mert törölni azt már nem lehet, ami kikerült a netre. Kipróbáltam és bevált! Tovább is adtam a módszert a lányoknak a "Vasarely és a geometrikus mansplaining" előadás előtt, kipróbálták és nekik is működött! A Krivazsek Apollónia még helyes feminista öklöt is rajzolt a saját LTD monitorára.

erkölcsi hulla 2016.12.06. 11:58:56

@don Fefinho: Ez a cèlja, hogy szègyelld magad, ès legyen bűntudatod az összes fehèr male ősöd által elkövetett bűnökèrt, de legfőkèpp azèrt, mert fèrfi vagy ráadásul fehèr. Fujj szègyelld magadot elfele

Bajtay_Csordáss_Jusztícia · https://www.safespace.blog.hu 2016.12.08. 18:32:10

@erkölcsi hulla: Igenis minden fehér férfi szégyellje magát, a fehér őseik közt fehér földesurak voltak, akik elnyomták a jobbágyaikat, de legfőképpen a nőket. Míg a fehér férfiak élték az életüket gondtalanul, vadászgattak, háborúzgattak (tipikus hülye férfihobbi), addig a nőket odaláncolták a tűzhelyhez. A nőknek nem is lehetett tulajdona. Pláne nem szólhattak bele az ország ügyeibe. Pedig mennyivel különbek voltak a férfiaknál! Báthory Erzsébet is jobban igazgatta a birtokait, mint akárhány férfi.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2016.12.19. 17:12:08

@erkölcsi hulla: Olyan érzésem van, mintha egy percre komolyan vetted volna. :D
süti beállítások módosítása