A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

Progresszív kislexikon - A mikroagresszió

2017. március 22. - Bajtay_Csordáss_Jusztícia

Mi is az a mikroagresszió? Nos, ahhoz, hogy ezt megértsd, kedves olvasóm, válaszolj három kérdésre.

  1. Fehér vagy?
  2. Péniszed van?
  3. A péniszed vaginákba szereted beledugni?

Ha mindhárom kérdésre igen a válasz, akkor közölnöm kell: mikroagresszió lehet bármi, amit teszel vagy mondasz!

Elnyomó, zsarnoki patriarchaként talán nem is tudod, hányféleképpen tudsz sérülést okozni a finom lelkű, érzékeny progresszíveknek. Ha például azt mondod egy nőnek, "milyen szép vagy ma reggel", azzal mély lelki sebeket ejthetsz, mivel azt a terhet rakod a nő vállára, hogy máskor is legyen ilyen szép! Ha megkérdezed: "fogytál? Remekül áll neked!" azzal body-shaminget követsz el, és presszionálod a progresszív áldozatodat, hogy vesse alá magát a patriarchális, rape-culture szépség- és fogyókúraipar legújabb machinációinak! Ha csak megemlíted, hogy "milyen szép az új pulóvered", azzal tárgyiasítod szerencsétlen áldozatodat.

De az is mikroagresszió lehet, ha jó reggelt kívánsz. Mert egy mocskos hímnek csak a szex meg a szellentés lehet jó, így a "jó reggelt kívánok" igazi jelentése a "baszással teli, szellentős reggelt kívánok!". Csoda, hogy minden felvilágosult sjw-nek tele a hócipője a fajtáddal?!

Mi a megoldás?

Egyszerű: ne érintkezz progresszívekkel, feministákkal, genderfluid trans-fat emberekkel és a szociális igazságosság harcosaival. Sőt, a legjobb az lenne, ha senkivel sem érintkeznél, csak csináld a dolgod, bányászd a szenet, de ne szólj senkihez, te erőszakos lelkű, aljas, elnyomó, cishetero dög!

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr2212361265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2017.03.28. 14:36:10

Talán valahogy el lehetne különíteni a ciszheterókat, hogy ne legyen annyi mikroaggresszió. Külön buszjáratokat kellene üzemeltetni a szénbányákba a lakótelepeiktől. Ha meg utat építenek, akkor átlátszatlan molinókkal kellene körbevenni őket, nehogy triggerelődjenek ezektől a kirekesztőektől a toleráns progresszívek.

whoamiohmy 2017.03.29. 14:19:24

@KalmanBlog: legjobb, ha a szénbányák mellett laknak, és ki se engedjük őket onnan. Lehetne esetleg táborokat szervezni, ahol kellő koncentrációval elérhetnék, hogy átmenetileg, például szigorúan ellenőrzött kirándulások formájában, fegyveres őrizettel időnként betekintést nyerhessenek a többségi genderprogresszív társadalomba. Tudom már! Hívjuk ezeket a workshopokat koncentrációs táboroknak, így mindig tudják, hogy koncentrálniuk kell a toleranciára! Felírhatnánk rájuk olyan progresszív jelmondatokat például, hogy "Gender macht frei".

Bajtay_Csordáss_Jusztícia · https://www.safespace.blog.hu 2017.03.30. 10:58:33

@KalmanBlog: @whoamiohmy: Helyes! Továbbá mivel az efféle cisz mocskok folyamatosan testhibáztatást követnek el (azaz nem imádják a csodás, gömbölyű vonalaimat), vezessünk be nekik minimális fejadagot (üres levest és serclit). Így aztán soványak maradnak, és nem élvezhetik a fat acceptance- és body positivity-aktivisták irányában megnyilvánuló rajongást. És senki sem mondja majd nekik, hogy milyen bátrak, amiért mernek kívánatosan húsosak lenni. Haha!

F. Nagy Zakariás · www.safespace.blog.hu 2017.03.30. 19:04:49

@whoamiohmy: Javaslom, hogy fegyverezzük fel a menekülteket és bevándorlókat! Ezzel egy csapásra két problémát is megoldunk: egyrészt gondoskodunk a koncentrációs táboraink őrzéséről, másrészt munkát adunk szegény migránsoknak is. Ily módon is bizonyíthatjuk, hogy az iszlám a béke vallása, és hívei részt vesznek a rend fenntartásában.

KalmanBlog 2017.04.05. 11:34:08

Mindannyiunk alma-materéért nem írtok posztot? Most amikor egy (LMBTQ) emberként aggódik minden felvilágosult progresszív az ország egyetlen legjobb egyeteméért?

F. Nagy Zakariás · www.safespace.blog.hu 2017.04.11. 13:11:06

@KalmanBlog: Ne is mondd, tegnap voltam tüntizni, világítottam a telefonommal, erre lemerült a rohadék, nem tudtam netezni egész este, tiszta beteg voltam :(
süti beállítások módosítása