A tolerancia, az odafigyelés és az elfogadás helye - mocskos tetű gyűlölködőknek kívül tágasabb!

Safe Space

Safe Space

Aktív ellenállás!!4!

2016. december 22. - Bajtay_Csordáss_Jusztícia

Példaképünk és bölcs vezetőnk, a Gumiszoba blog okos, szép és a mocsok férfi propagandaállításokkal szemben cseppet sem frusztrált vezetője anno passzív ellenállásra biztatott minket, progresszíveket. (Erről itt olvashatsz bővebben.)

  • Ne szülünk gyerekeket, mert ki nem állhatjuk ezeket a rohadt kis bőgőmasinákat,
  • ne ápoljuk a betegeket,menjenek a kórházba, ha kell nekik valami,
  • ne költsünk szépségápolási termékekre (hiszen a szépség belülről fakad),
  • ne végezzünk ingyen házimunkát, fizessenek meg minket, mint egy tisztességes cselédet,
  • röhögjük ki a férfiakat, amiért olyan hülyék és empátiára képtelen majmok,
  • az áruló nőket, akik képesek azt hinni, hogy boldogok feminizmus és progresszivitás nélkül, vessük meg,
  • ahol lehetőség van rá, válasszunk női szolgáltatót, alkalmazottat... ha lehet, a pénzünket nőnél költsük, nőnek adjuk, aki pedig férfinál vásárol,  nos... azt szégyenítsük meg! (Nem, ez egyáltalán nem hasonlít erre, mert nekünk igazunk van.)

mindezt azért, hogy végre kicsikarjuk a magunkfajta érzékeny, finom lelkű progresszíveknek és feministáknak járó jogokat. Mert ha a mi empátiánkkal képviseltetjük magunkat a parlamentben, jobb lesz a világ!

Ám mindez nem elég.

A passzív ellenállás önmagában nem hozza meg a várt eredményt. Aktív ellenállásra van szükség!

Asszonyok, nők, lányok! Bátor progresszív férfiak, akik felismertétek céljaink igazát!

Harcoljunk együtt a tolerancia és az egyenlőség nevében a fasiszta férfiak és az agymosott női segédcsapataik ellen! Bizonyítsuk be, hogy mi vagyunk az értelmiség, a felsőbbrendű kaszt, a jövő!

Szórjatok fogamzásgátlót azokba az izékbe, amikből a víz jön a városokban! Ezentúl senki ne szülhessen gyereket a fennálló, mocskos patriarchális rendszernek! Kövessük az amazonok példáját, és a meglévő gyerekek közül csak a nőneműeket tűrjük meg magunk között! (Esetleg progresszív kisfiúkat, de őket biológiai úton kasztrálni kell, hogy ne legyenek erőszakosak, mert a férfiak erőszakosak.) Hogy a többivel mi legyen? Nem mindegy? Tanulják meg végre, hogy nem élősködhetnek a mi empátiánkon és finom lelkünkön!

Szervezzetek tüntetéseket! Érjük el, hogy a buszokon külön ülőhely legyen a progresszívek, és külön a szemét fasiszták részére! Saját, safe space éttermeket akarunk! A szélsőjobbos, populista mocskok be se tehessék oda a lábukat!

Gyújtsátok fel a fehérneműboltokat, a kozmetikusok üzleteit! Merjünk természetes szépségek és egyediek lenni! Fegyverkezzünk fel, mert az undorító, szőrös férfiállatok és a patriarchátus szekerét toló, áruló nőstények bármikor ránk támadhatnak! Harcoljunk a békéért!Előre, együtt egy szebb, férfimentes jövőért!

A bejegyzés trackback címe:

https://safespace.blog.hu/api/trackback/id/tr2912066963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2016.12.22. 15:13:17

Halkan jegyzem meg, hogy a gumiszoba vezetoje olyannyira alkalmatlan volt az anyaszerepre, hogy hagyta a fiat a viharos tengerbe menni egyertelmu figyelmeztetesek ellenere, ott is maradt a nyaron...

KalmanBlog 2016.12.23. 14:15:57

But I am a white male! Szégyellem magam.

Alter_Ego 2017.01.01. 12:28:51

Hello! Az első óta jó pár remekbe szabott szatíra született... Nagy örömmel átvennénk másodközlésre továbbiakat is a Férfihang.hu-n a korábbi, a blogodra is utaló szerzői név alatt. Kaphatunk rá engedélyt?

KalmanBlog 2017.01.01. 21:24:53

Triggermentes új évet kívánok minden közösségi tagnak!

Bajtay_Csordáss_Jusztícia · https://www.safespace.blog.hu 2017.01.02. 08:33:47

@Alter_Ego: Rendben! Így minél több ciszgender, heteró gyűlölködőhöz juthat el a társadalmi igazságosság hangja, és még többen fogják elszégyellni magukat, amiért Y kromoszómával jöttek a világra!

Bajtay_Csordáss_Jusztícia · https://www.safespace.blog.hu 2017.01.02. 08:35:27

@KalmanBlog: Viszont kívánjuk! Bár aggodalomra adhat okot, hogy egyes muszlim vezetők szerint az új év ünneplése keresztény hagyomány, így a szilveszterezés triggerelheti az iszlám híveit. Kikérem Pancsika Kinga sjw doktorandusz véleményét, aztán majd jól betiltatjuk a kirekesztő, keresztény fundamentalista ünnepet (az alkohollal és a virslivel együtt).

KalmanBlog 2017.01.02. 12:17:40

@Bajtay_Csordáss_Jusztícia: A visrlit betiltó jogszabályból ki ne maradjon a trigger warning!

kukasmacska 2017.01.03. 23:53:08

@Bajtay_Csordáss_Jusztícia: A virslinek ugyebár az alapanyag (szegény, szerencsétlen, megkínzott állat!!!!) és a forma (undorító férfi szaporítószerv-másolat, pfuj!) miatt is el kell tűnnie!

Bajtay_Csordáss_Jusztícia · https://www.safespace.blog.hu 2017.01.04. 13:10:19

@kukasmacska: Így igaz! Engem is triggerel a mocskos férfi nemi szervhez való hasonlatossága.
És akkor ott van még az a cinikus ciszgender, heteró férfiak által hangoztatott vélemény, ami szerint akkor a halal ételeket is be kéne tiltani, mivel az állat torkának elvágása semmivel sem jobb a mi húsiparunk működésénél.
Nos, ezeknek a kulturális rasszistáknak üzenném, hogy igenis van különbség! A halal vágás egy elnyomott, marginális etnikum értékes hagyománya, míg a fehér hetero férfiak által üzemeltetett húsipar és a vágóhidak folyamatosan dehumanizálják szegény állatokat!

KalmanBlog 2017.01.04. 15:24:54

@Bajtay_Csordáss_Jusztícia: Igen, jobb lett volna úgy fogalmazni, hogy triggermentes következő 365 napot kívánok! Így nem kirekesztő, hiszen akiknek év máskor kezdődik, azok is elfogadhatják ezt a jókivánságot.

Alter_Ego 2017.01.04. 17:43:26

Köszönet érte! - Bárt azt hiszem, sokat kockáztatok, mivel amilyen életszerűen és hitelesen jeleníted meg az ellenpólust, engem akár még a végén feministákkal bratyizó kollaboránsnak is nézhetnek az elvtársaim... :)

Sadist 2017.01.05. 20:28:55

@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Igen? Erről valami hír vagy blogbejegyzés van valahol?
süti beállítások módosítása